En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları strüktürlmaktadır.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı çelik, allıküminyum, galvanizli çıpa, ilenmeşap ve kadeh üzere yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden yapılır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları sahip olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak yapıda olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

çarpıcılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bandajlanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik temizışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler Yangın Kapısı Fiyatları ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu gidiş, yangının yoklama altına düzenınmasını çetinleştirdiği ve faciayı henüz da trajik hale getirdiği söyleyiş edildi.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi çabucak oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page